Onko katetrivalinnalla merkitystä? Kolme keskeistä tekijää hyvän aloituksen varmistamiseksi

Lähettäjä Wellspect Suomi, 21.6.2019

Toistokatetrointiin liittyy joitakin haasteita. Nämä haasteet voivat joskus olla hyvän toistokatetroinnin esteinä ja niiden vuoksi voidaan menettää mahdollisia etuja.

Lue lisää

Asiaa virtsarakon ja suoliston toiminnan vaikutuksesta toisiinsa!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 24.5.2019

Avoin keskustelu rinnakkain esiintyvistä ja toisiinsa liittyvistä oireista on välttämätöntä, jotta voidaan luoda perusta paremmille kliinisille tuloksille ja elämänlaadun parantamiselle.

Lue lisää

We are all equal, but some are more equal than others? Gender-specific differences in bladder management

Lähettäjä Wellspect Suomi, 19.4.2019

We are all human beings but let’s face it, our anatomy is not the same. Men and women experience gender-specific challenges when it comes to urological complications and there are differences that need to be taken into account when addressing these problems.

Lue lisää

Aihe: science alert

Suolen toimintahäiriö – voidaanko sitä hoitaa?

Lähettäjä Anna Dulén, 13.3.2019

Suolen toimintahäiriö on yleinen vaiva, joka käsittää monenlaisia oireita, kuten esimerkiksi kroonisen ummetuksen ja ulosteinkontinenssin. Hiljattain tehty tutkimus hollantilaisessa tutkimusryhmässä osoitti, että ulosteinkontinenssin esiintyvyys on jopa 7,9 %.

Lue lisää

Virtsarakko ja suolisto  – yhteydessä toisiinsa niin hyvässä kuin pahassa?

Lähettäjä Anna Dulén, 1.3.2019

Virtsarakko ja suolisto sijaitsevat elimistössä lähekkäin ja jakavat hermotuksen keskenään. Jaettu hermotus tarkoittaa, että hermot kulkevat yhdessä. Se voi olla yksi syy siihen, miksi näemme usein alempien virtsatie- ja suolisto-ongelmien oireiden päällekkäisyyden.

Lue lisää