Lajittelu + LoFric = totta!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 12.11.2020

Olemme vahvasti sitoutuneet suojelemaan ja puolustamaan ympäristöämme. Etsimme jatkuvasti uusia, parempia valmistustapoja ja prosesseja ollaksemme mahdollisimman tehokkaita – turvallisuutta, terveyttä tai ympäristöä milloinkaan vaarantamatta.

wellspect-environment-plant-1

Olemme muuttaneet koko katetrivalikoimamme muovimateriaaliksi, joka ei sisällä lainkaa PVC:tä. Materiaali täyttää kaikki vaatimukset, jotka asetamme tuotteen laadulle ja samalla se minimoi  ympäristövaikutukset valmistuksesta jätehuoltoon asti.

Mutta kuinka sinun tulisi yksityishenkilönä tai terveydenhuollon ammattilaisen parhaalla tavalla  lajitella LoFric-katetri käytön jälkeen niin, että se olisi mahdollisimman ympäristöystävällinen?

Tässä pieni pikaohje:
  • Kuljetuspakkaukset lajitellaan kartonkijätteisiin
  • Paperia sisältävä osa lajitellaan poltettaviin talousjätteisiin
  • LoFric Sense ja LoFric Origo -yksittäispakkaukset kuuluvat muovijätteisiin
  • LoFric-katetrin paperia sisältävä osa lajitellaan poltettaviin talousjätteisiin ja muovia sisältävä osa muovijätteisiin
  • LoFric Elle -katetrin kahvaosa lajitellaan muovijätteisiin

Katetri tulisi lajitella poltettaviin kotitalousjätteisiin, koska se ei ole pakkaus ja se on ollut kosketuksessa kehon nesteeseen katetroinnin yhteydessä. Sama koskee pakkauksia, jotka ovat olleet kosketuksissa kehon nesteen kanssa ja joita ei ole huuhdeltu.

Yritämme tehdä jokaisesta kehittämästämme uudesta tuotteesta entistä paremman ympäristöä ajatellen. Siksi uusimmalla innovaatiollamme, naisille suunnitellulla LoFric Elle -katetrilla on muutama lisäetu:

  • LoFric Elle -katetrin kartonkipakkaus on valmistettu FSC-merkillä* varustetusta kartongista.
  • LoFric Elle -katetrin kahva on valmistettu kierrätettävästä muovista

Lisätietoja vastuullisuustyöstämme on luettavissa täällä* FSC on lyhenne Forest Stewardship Council:sta. Se on riippumaton, kansainvälinen jäsenjärjestö, joka edistää ympäristöystävällistä, sosiaalisesti vastuullista ja taloudellisesti kannattavaa maailman metsien käyttöä sertifiointijärjestelmänsä kautta.

Sertifioidut yritykset noudattavat FSC:n metsätalouden ja jäljitettävyyden sääntöjä (standardeja) ja sääntöjä noudattavat saavat leimata tuotteitaan FSC-merkillä. FSC-merkinnän avulla kuluttajat ja yritykset voivat valita tuotteita, jotka ovat peräisin vastuullisesta metsätaloudesta, ts. ihmiset ja ympäristön huomioonottavasta metsätaloudesta.

Lainaus:
https://se.fsc.org/

Aihe: vastuullisuus, ympäristö