Mitä teemme minimoidaksemme ympäristöjalanjälkemme

Lähettäjä Wellspect Suomi, 25.6.2021

Tiedämme, että tuotteidemme valmistuksella, kuljetuksella ja hävityksellä on ympäristövaikutuksia, ja että ne tuottavat merkittävän määrän kasvihuonepäästöjä, jotka osaltaan vaikuttavat ilmastonmuutokseen. Teemme aktiivisesti töitä vähentääksemme ympäristövaikutustamme ja samalla varmistamme, että noudatamme olemassa olevia lääketieteellisiä ohjeita. Olemme myös valmiita vastaamaan haasteeseen tulevaisuuden ilmastoneutraalin tuotteen kehittämisestä.

Lue lisää

Nopeat toimenpiteemme Covid-19-pandemian hallitsemiseksi

Lähettäjä Wellspect Suomi, 11.6.2021

Useimmille meistä vuosi 2020 oli todella haastava vuosi, ja joillekin meistä se oli vielä haastavampi kuin toisille. Kun tuemme virtsaummesta tai kroonisesta ummetuksesta kärsiviä ihmisiä, on muistettava, että käyttäjät ovat riippuvaisia tuotteistamme voidakseen elää normaalia arkielämää. Pandemian lisäksi heillä on voitettavanaan esteitä päivittäin, vuodesta toiseen. Heille tuotteemme ovat elintärkeitä elämänlaadun kannalta. Tavoitteemme on vaikuttaa heidän elämäänsä tuntuvasti joka ikinen päivä – tuotteidemme avulla he voivat elää vapaampaa ja itsenäisempää elämää.

Olemme ylpeitä siitä, että pandemiasta ja sen tuomista haasteista huolimatta pystyimme säilyttämään toimitusmäärät entisellä tasolla ja siten varmistamaan tuotteidemme käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin.

Lue lisää

Tervetuloa tilaamaan LoFric-katetrinäytteitä verkkosivuiltamme

Lähettäjä Wellspect Suomi, 10.6.2021

Tervetuloa tilaamaan katetrinäytteitä verkkosivuiltamme – kätevästi ja veloituksetta. LoFric-katetrivalikoimasta löytyy katetrit miehille, naisille ja lapsille erilaisiin elämänvaiheisiin ja -tilanteisiin. Ei ole väliä, kuka käyttäjä on tai mitä sukupuolta, minkä ikäinen tai mikä hänen kehotyyppinsä on. LoFricilla on laaja valikoima katetrivaihtoehtoja, jotka parantavat elämänlaatua ja jotka sopivat loistavasti myös aktiiviseen elämäntapaan.

Lue lisää

Aihe: LoFric