Lasten ja nuorten hyvinvointi on tärkeää, siksi tuemme asian eteen työskenteleviä yhdistyksiä

Lähettäjä Wellspect Suomi, 26.12.2019

Kiinnostuminen ja sitoutuminen merkitsee monille Wellspectissä työskenteleville laajempaakin toimintaa kuin työtä yrityksessämme.  Työntekijöidemme joukossa on monia, jotka osallistuvat vapaa-ajallaan aktiivisesti nuorisotoimintaan kouluttajina, mentoreina ja erilaisissa tukitehtävissä.


Lue lisää

Aihe: ura, sponsorointi, hyvinvointi

Mukavaa ja rauhallista joulun aikaa!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 13.12.2019

Pian on taas joulu ja hetki aikaa viettää muutamia pyhäpäiviä keskellä arkea. Asiakaspalvelumme on kuitenkin joulun ja uudenvuoden aikaankin apunasi jokaisena arkipäivänä mutta hieman rajoitetumman aukioloajan puitteissa.


Lue lisää

Käsissäsi on todellinen uudistus

Lähettäjä Wellspect Suomi, 3.12.2019

Hammastahnatuubi, perhosaukot ja spiraaliläpät. Monet luovat ideat testattiin ja hylättiin aivan uudenlaista naisten katetria kehitettäessä.  Lopulta yksi idea oli ylitse muiden - ja se on jalostettu täydellisyyteen. Tämä on LoFric Ellen tarina!

Lue lisää

Aihe: toistokatetrointi

WC-kortti auttaa ohittamaan jonon

Lähettäjä Wellspect Suomi, 21.10.2019

Virtsarakon tai suoliston ongelmat eivät näy millään tavalla ulospäin ja vieraalle ihmiselle on kiusallista selvittää, että vessaan olisi päästä nyt heti! Useimmiten jonot julkisiin vessoihin ovat pitkät ja oman vuoron odottaminen voi olla mahdotonta. Helpottaaksemme pikaista pääsyä ensimmäiseen vapautuvaan vessaan olemme tehneet avuksesi WC-kortin.


Lue lisää

Tutustu uusimpaan innovaatioomme ICS 2019 -kongressissa Göteborgissa

Lähettäjä Wellspect Suomi, 3.9.2019

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa lisää  – tule näyttely-osastollemme 04, kun paljastamme uutta ja mielenkiintoista ICS:n (International Continence Society) 49:nnessä vuosikokouksessa. Osana monitieteellistä ohjelmaa järjestämme myös kahden johtavan asiantuntijan voimin symposiumin, jota tukee aloitteemme teemasta Advancing Continence Care Together.


Lue lisää

Aihe: International Continence Society (ICS), alempien virtsateiden oireet, suoliston toimintahäiriöt