Nyt olemme YouTubessa!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 15.6.2020

Koska sosiaalinen etäisyys on meille ratkaisevan tärkeää kyetäksemme yhdessä vastaamaan kohtaamiimme haasteisiin, meidän on yritettävä löytää uusia tapoja auttaa toisiamme. Me Wellspectissä pidämme tärkeimpänä tehtävänämme edelleen tähdätä  parhaaseemme virtsarakon ja suoliston ongelmista kärsivien auttamiseksi, vaikkakin etäältä. Tämän vuoksi olemme käynnistäneet Wellspect Norden YouTube-kanavan, jossa voit tutustua muun muassa opetusvideoihimme.

Lue lisää

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa koko kesän kaikkina arkipäivinä

Lähettäjä Wellspect Suomi, 10.6.2020

Tavoitat asiakaspalvelumme kesäkuun ajan tavalliseen tapaan klo 08.00 – 16.00. Heinäkuussa 1. – 31.7. asiakaspalvelumme on paikalla klo 09.00-15.00 ja tämän jälkeen jälleen klo 08.00-16.00. Olemme valmiina vastaamaan, oletpa sitten tilaamassa tuotteitamme tai kaipaat tietoa tuotteistamme tai toimituksista.

Lue lisää

Aihe: Wellspect

LoFric Elle -katetrista saatavana nyt myös koko CH 14

Lähettäjä Wellspect Suomi, 8.6.2020

Viime vuonna esittelimme viimeisimmän naisille suunnatun innovaatiomme, LoFric Elle -katetrin, Charrière-koossa (CH) 12, joka on naisten eniten käyttämä koko. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että LoFric Elle -katetria on nyt saatavana myös CH 14 -kokoisena.   

Lue lisää

Aihe: Lofric Elle, charriere, arvokkuus

Wellspect voitti maailmankuulun iF DESIGN AWARD 2020 -palkinnon

Lähettäjä Wellspect Suomi, 20.4.2020

Voittajatuote, LoFric® Elle™, palkittiin "Lääketiede / Terveys"-luokassa

Kyseessä on maailman vanhimman riippumattoman muotoilujärjestön, Hannoverissa toimivan iF International Forum Design GmbH:n  järjestämä iF DESIGN AWARD -kilpailu

Lue lisää

Aihe: Lofric Elle

Sinun terveytesi on meille tärkeää

Lähettäjä Wellspect Suomi, 6.4.2020

Olemme kaikki uudessa ja haastavassa tilanteessa. Meille Wellspectissä ihmisten terveys on tietysti kaikkein tärkein asia. Siksi haluamme korostaa, että olemme ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme sen, että tuotteitamme tarvitsevat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja että pystymme toimittamaan tuotteitamme ja palveluitamme aivan kuten tavallisesti.

Lue lisää

Aihe: Wellspect, COVID19