Tutustu uusimpaan innovaatioomme ICS 2019 -kongressissa Göteborgissa

Lähettäjä Wellspect Suomi, 3.9.2019

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa lisää  – tule näyttely-osastollemme 04, kun paljastamme uutta ja mielenkiintoista ICS:n (International Continence Society) 49:nnessä vuosikokouksessa. Osana monitieteellistä ohjelmaa järjestämme myös kahden johtavan asiantuntijan voimin symposiumin, jota tukee aloitteemme teemasta Advancing Continence Care Together.


Lue lisää

Aihe: International Continence Society (ICS), alempien virtsateiden oireet, suoliston toimintahäiriöt

Uutta verkkosivuilla Parkinsonin taudista

Lähettäjä Wellspect Suomi, 16.8.2019

Henkilöillä, joilla on neurologinen sairaus, kuten MS-tauti, selkäydinvamma tai Parkinsonin tauti, on usein sairauden aiheuttamia, elämänlaatua huonontavia virtsarakon ja suoliston toimintahäiriöitä. Monissa tapauksissa virtsarakon ja suoliston oireita esiintyy rinnakkain ja vuorovaikutuksessa keskenään. Potilaiden edun vuoksi näistä ongelmista on aika saada kokonaisvaltaisempi kuva.

Lue lisää

Aihe: virtsarakon ja suoliston yhteisvaikutus, elämänlaatu, Parkinsonin tauti

Elämä suolihuuhtelun kanssa

Lähettäjä Wellspect Suomi, 1.8.2019

Olemme laatineet oppaan avuksi henkilöille, jota käyttävät Navina Systems -järjestelmää ja suolihuuhtelua suoliston tyhjentämisongelmiin. Opasta tehdessämme keräsimme tietoa ja vinkkejä niin terveydenhuollon ammattilaisilta kuin tutkijoiltakin ja keskustelimme useiden käyttäjien kanssa heidän kokemuksistaan.

Lue lisää

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa läpi kesän kaikkina arkipäivinä

Lähettäjä Wellspect Suomi, 26.6.2019

Tavoitat asiakaspalvelumme kesäkuun ajan tavalliseen tapaan klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. 1.7. – 2.8. välisenä aikana asiakaspalvelumme on paikalla klo 08.30-15.00 ja lomien jälkeen jälleen 5.8. eteenpäin klo 08.00-16.00. Ota meihin yhteyttä, oletpa sitten tilaamassa tuotteitamme tai haluat kysyä tuotteistamme tai toimituksista.

Lue lisää

Varmista, että voit nauttia kesästä

Lähettäjä Wellspect Suomi, 20.6.2019

Pian on taas kesä ja monet tekevät jo loma- ja vapaa-ajansuunnitelmia. Oletpa sitten aikeissa viettää mökkikesää, lentää toiveittesi lomakohteeseen tai viettää aktiivilomaa, voit tehdä suunnitelmiasi olematta huolissasi virtsarakon tyhjentämiseen liittyvistä asioista. Tämä asia hoituu turvallisesti toistokatetroinnin avulla, missä sitten liikutkaan. Keräsimme tähän muutamia hyviä vinkkejä matkalle valmistautumista varten ja ettei   sinun tarvitse huolehtia tällaisten ongelmien ratkaisemisesta lomasi aikana.

Lue lisää

Aihe: matka, toistokatetrointi