Haluatko tilata ilmaisen matkapakkauksen mukaasi seuraavalle matkallesi?

Lähettäjä Wellspect Suomi, 10.5.2022

Katetrien käyttö ei ole este matkustamiselle, sinun tulee vain muistaa hyvä käsihygienia riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet. Siksi olemme kehittäneet hyödyllisiä lisätarvikkeita sisältävän matkapakkauksen, jonka avulla voit rauhassa keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Aihe: matka, toistokatetrointi, elämänlaatu

Ilmastoneutraaliksi vuoteen 2045 mennessä

Lähettäjä Wellspect Suomi, 27.4.2022

Tänään julkaistu vuoden 2021 kestävyysraportti muodostaa tärkeän virstanpylvään yrityksellemme. Tapasimme Group Vice President Svenn Poulsenin kuullaksemme hänen ajatuksiaan matkastamme tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2045 mennessä ja saavuttaa kestävän kehityksen näkyvä johtoasema alallamme. 

Lue lisää

Aihe: Kestävä kehitys

Maailman ensimmäinen ympäristömerkitty katetri on täällä

Lähettäjä Gunilla Olsson, 19.4.2022

LoFric, ensimmäinen toistokatetrointiin tarkoitettu hydrofiilinen virtsakatetri, valloitti markkinat lanseerauksensa yhteydessä vuonna 1983. Nyt otetaan seuraava askel, kun LoFricille on ensimmäisenä hydrofiilisena virtsakatetrina haettu ja myönnetty Joutsenmerkki.

Lue lisää

Onko käsimatkatavaroissasi virtsakatetreja, kun lähdet lentomatkalle?

Lähettäjä Wellspect Suomi, 8.4.2022

Käsimatkatavaroihin pakkaamiesi virtsakatetrien kuljettaminen turvatarkastuksen läpi on helppoa ja yksinkertaista, jos sinulla on mukanasi katetrien käytöstä kertova apuvälinetodistuksemme. Esittämällä todistuksen turvatarkastajalle katetripakkausten sisältö ja tarkoitus selviävät ilman lisäkysymyksiä, huomaamattomasti.

Lue lisää

Aihe: matka, toistokatetrointi, elämänlaatu

Wellspect With You: Enemmän aikaa elämälle

Lähettäjä Wellspect Suomi, 4.4.2022

Kun valitset Wellspectin, saat paljon enemmän kuin vain korkealaatuisia tuotteita. Wellspect With You on laaja palveluvalikoimamme, joka antaa sinulle vastauksia ja tukea kaikissa vaiheissa. Wellspect With You -palvelun kautta olemme täällä, kun tarvitset meitä. Perimmäinen tavoitteemme on auttaa sinua unohtamaan huolesi – ja yksinkertaisesti elämään elämääsi.

Lue lisää

Aihe: Asiakaspalvelu, Henkilökohtainen tuki, Kotiinkuljetuspalvelu, Wellspect With You, Vertaistuki, Tuotenäytteet veloituksestta