Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa läpi kesän kaikkina arkipäivinä

Lähettäjä Wellspect Suomi, 26.6.2019

Tavoitat asiakaspalvelumme kesäkuun ajan tavalliseen tapaan klo 08.00 – 16.00 välisenä aikana. 1.7. – 2.8. välisenä aikana asiakaspalvelumme on paikalla klo 08.30-15.00 ja lomien jälkeen jälleen 5.8. eteenpäin klo 08.00-16.00. Ota meihin yhteyttä, oletpa sitten tilaamassa tuotteitamme tai haluat kysyä tuotteistamme tai toimituksista.

Lue lisää

Varmista, että voit nauttia kesästä

Lähettäjä Wellspect Suomi, 20.6.2019

Pian on taas kesä ja monet tekevät jo loma- ja vapaa-ajansuunnitelmia. Oletpa sitten aikeissa viettää mökkikesää, lentää toiveittesi lomakohteeseen tai viettää aktiivilomaa, voit tehdä suunnitelmiasi olematta huolissasi virtsarakon tyhjentämiseen liittyvistä asioista. Tämä asia hoituu turvallisesti toistokatetroinnin avulla, missä sitten liikutkaan. Keräsimme tähän muutamia hyviä vinkkejä matkalle valmistautumista varten ja ettei   sinun tarvitse huolehtia tällaisten ongelmien ratkaisemisesta lomasi aikana.

Lue lisää

Aihe: matka, toistokatetrointi

Vuoden Arctic Pelvic Floor Meeting (APFM) -kongressissa keskityttiin lantionpohjan alueeseen

Lähettäjä Wellspect Suomi, 11.6.2019

Järjestyksessään viides APFM-kongressi pidettiin tänä vuonna Norjassa, luonnonkauniissa Tromssassa, joka sijaitsee 35 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. Ja luonnollisesti  Wellspect oli paikalla!

Lue lisää

Uusi toistokatetroijan henkilökohtainen kortti

Lähettäjä Wellspect Suomi, 27.5.2019

Julkaisemme uuden, toistokatetroijan henkilökohtaisen kortin, joka kertoo sinun tarvitsevan katetreja virtsarakon tyhjentämiseksi. Kortista voi olla apua esim. lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla mutta myös lentomatkoilla tulli-ilmoituksena. Kortti kertoo, että matkatavaroissasi on lääkärin tai sairaanhoitajan määräämiä LoFric-katetreja.

Lue lisää

Olemme nyt Facebookissa

Lähettäjä Wellspect Suomi, 23.4.2019

Kuukausi sitten Wellspect Suomi sai omat Facebook-sivut. Tämän myötä käyttäjillä on mahdollisuus kommunikoida suoraan yrityksen asiakaspalvelun kanssa puhelimen ja postin rinnalla.

Lue lisää