Joulun ajan aukioloaikamme

Lähettäjä Wellspect Suomi, 9.12.2021

Pian vietämme joulun aikaa, joka monelle merkitsee myös lyhyttä hengähdystaukoa töistä. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa joulun ja uudenvuoden välipäivinä hieman normaaliarkea rajoitetummin.

Lue lisää

Aihe: MeOlemmeWellspect, Asiakaspalvelu, ValintaJohonVoitAinaLuottaa

Wellspect pienentää hiilijalanjälkeään puita istuttamalla

Lähettäjä Wellspect Suomi, 16.11.2021

Wellspectin missio on auttaa ihmisiä, joilla on virtsarakon tai suolen toimintahäiriöitä. Yritys käyttää tuotannossaan ympäristön kannalta markkinoiden ympäristöystävällisimpiä materiaaleja sekä uusiutuviin energialähteisiin pohjautuvaa energiaa. Yhteistyö Istutapuita.fi:n kanssa tulee tukemaan yrityksen strategiaa päästä hiilidioksidipäästöjen suhteen neutraaliksi ja auttaa meitä näin myös täyttämään EU:n uuden valmisteilla olevan ilmastolain vaateet.

Lue lisää

Kärsitkö yöllisistä wc-käynneistä? Et ole yksin!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 30.9.2021

Tarve käydä öisin wc:ssä on tyypillinen suurentuneen eturauhasen aiheuttama oire. Wellspect järjestää torstaina 28.10. klo 15.00-16.30 webinaarin sinulle, joka haluat tietää enemmän eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta, sen oireista ja käytettävissä olevista hoidoista.

Lue lisää

Aihe: Webinar

Onko käsissäsi oleva LoFric Elle todellinen uudistus?

Lähettäjä Wellspect Suomi, 9.9.2021

Uuden tuotteen markkinoille tuominen edellyttää testaamista, testaamista ja vielä lisää testaamista, koska käyttäjän hyvinvointi ja arvostus ovat perusta kaikelle, mitä teemme Wellspectissä.

Lue lisää

Aihe: virtsarakon toimintahäiriöt, ihmisarvo, Naisten terveys, Lofric Elle

Wellspectissä me teemme työtä - toistemme ja tulevaisuuden hyväksi.

Lähettäjä Wellspect Suomi, 12.8.2021

Ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin keskittyneenä Wellspect pyrkii olemaan työpaikka, jolle on ominaista välittäminen - välittäminen toisistamme ja tuotteidemme käyttäjistä sekä ympäristöstä. Todellisen muutoksen tekeminen on meille enemmän kuin vain sanoja - se ulottuu päivittäiseen työhön ja sitä vahvistaa palaute, jonka saamme tuotteidemme käyttäjiltä ympäri maailmaa.

Lue lisää

Aihe: ympäristö, arealdifference, NytJaTulevaisuudenHyväksi, MeOlemmeWellspect, kestävyys