Sinun terveytesi on meille tärkeää

Lähettäjä Wellspect Suomi, 6.4.2020

Olemme kaikki uudessa ja haastavassa tilanteessa. Meille Wellspectissä ihmisten terveys on tietysti kaikkein tärkein asia. Siksi haluamme korostaa, että olemme ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme sen, että tuotteitamme tarvitsevat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja että pystymme toimittamaan tuotteitamme ja palveluitamme aivan kuten tavallisesti.

Lue lisää

Aihe: Wellspect, COVID19

Tarkoittaako CE-merkintä sitä, että tuotetta todella on kliinisesti testattu?

Lähettäjä Wellspect Suomi, 26.3.2020

Tutkimus- ja tuotekehitysosastomme työskentelee päivittäin löytääkseen uusia, selkeämpiä tapoja ihmisten elämänlaadun parantamiseksi. Kun osastolla saavutetaan vaihe, jolloin ollaan valmiita toimittamaan uusi tuote ammattilaisille ympäri maailmaa, on tuote ensin hyväksyttävä ja sille on annettava CE-merkintä. Mutta tarkoittaako tämä todella sitä, että tuote on kliinisesti testattu?

Lue lisää

Aihe: Kliininen näyttö, dokumentaatio

Kiitämme terveydenhuollon ammattilaisia Corona-viruksen jatkaessa leviämistään

Lähettäjä Wellspect Suomi, 12.3.2020

Me Wellspectissä haluamme välittää suuren kiitoksen kaikille niille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka tällä hetkellä työskentelevät ankarasti viruksen leviämisen aiheuttamissa tilanteissa.

Lue lisää

Aihe: COVID19

Kansainvälinen pyörätuolipäivä 1. maaliskuuta

Lähettäjä Wellspect Suomi, 1.3.2020

Olemme tietoisia suuresta määrästä käyttäjiä, joille tuotteemme ovat välttämättömiä – ja teemme parhaamme ymmärtääksemme käyttäjien tarpeita.

Lue lisää

Tunne Ellen voima

Lähettäjä Wellspect Suomi, 27.2.2020

Wellspectin viimeisin innovaatio suo naisille mahdollisuuden kokea  jokapäiväistä elämäänsä aivan uudella tavalla. Tällä kertaa kyseessä on   todellinen uudistus. Uusi LoFric Elle on maailman ensimmäinen katetri, jossa on L-muotoinen kahva. Tämä on yksinkertaisesti mullistus naisten katetroinnin maailmassa.

Lue lisää