Wellspect voitti maailmankuulun iF DESIGN AWARD 2020 -palkinnon

Lähettäjä Wellspect Suomi, 20.4.2020

Voittajatuote, LoFric® Elle™, palkittiin "Lääketiede / Terveys"-luokassa

if design award LoFric Elle
Kyseessä on maailman vanhimman riippumattoman muotoilujärjestön, Hannoverissa toimivan iF International Forum Design GmbH:n  järjestämä iF DESIGN AWARD -kilpailu

  • 78-jäseniselle tuomaristolle, joka koostuu riippumattomista asiantuntijoista kaikkialta maailmasta, jätettiin 7298 työtä 46 eri maasta
  • Tuomaristo valitsi voittajaksi ainutlaatuisella L-muotoisella kahvalla varustetun LoFric Elle -katetrin, joka tarjoaa uutta, helpompaa ja hygieenisempiä tapaa naisten katetroimiseen.

Maailman ensimmäinen hydrofiilinen katetri L-muotoisella kahvalla

LoFric Elle on suunniteltu tarjoamaan naisille käyttövalmis, hygieeninen, pieni ja huomaamaton katetri toistokatetrointiin.

Ainutlaatuinen ergonominen kahva mahdollistaa paremman katetrointiasennon ja vartalon hallinnan koko katetroinnin ajan. Säiliöstä tulee kahva, kun se liitetään katetriin. Tämä on uusi tapa katetroida, mikä tekee katetroinnin oppimisesta ja itse katetroinnista helpompaa.

Wellspect ei keskity suunnittelussaan pelkästään hienovaraiseen ulkoasuun vaan tarjoamme älykästä ja käyttäjäkeskeistä suunnittelua, jolla on todellista merkitystä sekä käyttäjille että terveydenhuollon ammattilaisille. Yhdistämme aina estetiikan  toimivuuteen.

Jokainen potilas on tavalla tai toisella ainutlaatuinen. Luulen, että LoFric Elle täyttää  jokaisen naisen yksilölliset tarpeet uudella tavalla - se antaa useammille, erilaisen kehon ja eritasoisen käsien toimintakyvyn omaaville naisille mahdollisuuden katetrointiin.

Carin Bergfeldt, toimintaterapeutti, Ruotsi

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Ellestä

Aihe: Lofric Elle