Wellspect + Kansainvälinen pyörätuolikoripalloliitto  = Konnichiwa Tokyo!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 8.7.2021

Olemme innoissamme siitä, että Wellspect on kansainvälisen pyörätuolikoripalloliiton IWBF:n uusin globaali kumppani. Tämä antaa meille entistä suuremman syyn osallistua Tokion peleihin tulevana kesänä.

1246356-IWBF sponsorship blog post 2-HC

Sopimus on luonnollinen jatko tuelle, jota olemme antaneet Ruotsissa paikallisille organisaatioille, kuten Spinalis, GBG Lions Wheelchair Rugby ja GRBK (Göteborg wheelchair basket). Se myös korvaa nykyisen, Wellspectin ja saksalaisen Deutscher Rollstuhl-Sportverbandin (DRS) kumppanuuden. Tavoittelemme nyt tämän sitoumuksen kehittämistä maatasolta maailmanlaajuisesti. Tavoittelemme menestyksekästä yhteistyötä kehittämällä pyörätuolikoripallon lisäksi myös yhteistä näkemystä elämän muuttamisesta. Johtavana globaalina innovatiivisten lääkinnällisten laitteiden toimittajana, joka keskittyy virtsarakon ja suoliston toimintahäiriöistä kärsivien ihmisten auttamiseen, tiedämme, että tuotteemme ovat ratkaisevan tärkeitä niitä tarvitseville urheilijoille - jotta he voivat elää aktiivista elämää.

Yhteinen visio yhteiskunnan muuttamisesta
IWBF President, Ulf Mehrens: "Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Wellspectin tervetulleeksi IWBF:n globaaliksi kumppaniksi. On etuoikeus tehdä yhteistyötä sellaisen tunnetun yrityksen kanssa, jolla on sama näkemys ja intohimo vaikuttaa muutokseen yhteiskunnassa kuin meillä, ja uskomme, että he ovat loistava kumppani tehtävässämme kehittää ja kasvattaa pyörätuolikoripalloa maailmanlaajuisesti. Olemme varmoja, että kumppanuus on menestyksekäs molemmille organisaatioille, ja odotamme hedelmällistä yhteistyötä."

Intohimo eriarvoisuuden vähentämiseen
Svenn Poulsen, Group Vice President, Healthcare, lisää: “Meillä on syvällinen ymmärrys ja kunnioitus niitä haasteita kohtaan, joita tuotteitamme tarvitsevat ihmiset kohtaavat. Uskomme intohimoisesti eriarvoisuuden vähentämiseen ja mahdollisuuksien tarjoamiseen kaikille käyttäjillemme. Kun tiedämme sitoutumisen ja intohimon välttämättömyyden esteiden voittamisen ja uusien haasteiden edessä, olemme varmoja, että kumppanuutemme IWBF:n kanssa auttaa osoittamaan yhteisen näkemyksemme todellisen muutoksen aikaansaamiseksi.”

Organisaatio, joka haluaa tarjota mahdollisuuksia kaikille
Kansainvälinen pyörätuolikoripalloliitto (IWBF) on kansainvälisestä pyörätuolikoripallosta vastaava hallintoelin. Se on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tarkoituksena on tarjota vammaisille henkilöille mahdollisuus pelata pyörätuolikoripalloa.

Lue lisää aiheesta täältä www.iwbf.org ja pysy ajan tasalla blogipäivitysten myötä.

Aihe: Urheilu, arealdifference, MeOlemmeWellspect, IWBF, RoadToTokyo