Uutta toistokatetroinnin saralla

Lähettäjä Wellspect Suomi, 22.4.2021

Kun LoFric tuotiin markkinoille vuonna 1983, se oli maailman ensimmäinen hydrofiilinen virtsakatetri toistokatetrointiin. LoFric oli käänteentekevä, koska se korvasi vähemmän tehokkaiden katetrien ja geelin käytön tarpeen ja teki katetroinnista turvallisempaa, helpompaa ja mukavampaa.


Nyt esittelemme toistokatetrointiin uudistuksen, joka on tällä kertaa suunnattu naisille. Uusi LoFric Elle on maailman ensimmäinen hydrofiilinen kertakatetri L-muotoisella kahvalla. Tällä kahvalla olemme huomioineet miesten ja naisten kehon eroavaisuuden ja olemme vastanneet katetroivien naisten kohtaamiin haasteisiin.

Tapaamiset yli 100 kokeneen terveydenhuollon ammattilaisen ja käyttäjän kanssa ovat olleet perustana tämän uuden innovaation tuotekehitysprosessissa Wellspectissä. Heidän erittäin arvokas panoksensa on auttanut meitä saavuttamaan kehitystavoitteemme, jolla on todellista merkitystä käyttäjille - tällä kertaa LoFric Ellen kanssa.

Wellspectissä me emme milloinkaan tee kompromisseja käyttäjien terveyden suhteen. Tiedämme, että naiskäyttäjillemme huomaamattomuus ja esteettisesti houkutteleva muotoilu ovat tärkeitä tekijöitä, mutta me keskitymme myös käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun ja toimivuuteen. Itse asiassa meille on myönnetty kaksi muotoilupalkintoa LoFric Elle -katetrista: ”iF Design Award 2020, tuotteen tarkoituksenmukaisuudesta, lääketiede-/terveysluokassa” ja myös RedDot-palkinto luokassa ”terveydenhuoltotuote”.

LoFric Elle on seuraavan sukupolven naisten LoFric-kertakatetri, jossa on ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne ja joka tarjoaa kaikki edut, jotka maineikkaalla LoFric-laadulla saavutetaan. Se tekee toistokatetroinnista helppoa opettaa ja helppo oppia, samalla kun yhä useammat naiset voivat itsekatetroida luottavaisin mielin, vapaasti ja hallittavasti.

Yksinkertaisesti sanottuna - se on naisille tarkoitettu LoFric, jossa on L-muotoinen kahva itsenäisyyden lisäämiseksi.

Klikkaa tästä tilataksesi LoFric Elle -katetrinäytteitä

Aihe: virtsarakon hallinta, Naisten terveys, Lofric Elle