Tunne Ellen voima

Lähettäjä Wellspect Suomi, 27.2.2020

Wellspectin viimeisin innovaatio suo naisille mahdollisuuden kokea  jokapäiväistä elämäänsä aivan uudella tavalla. Tällä kertaa kyseessä on   todellinen uudistus. Uusi LoFric Elle on maailman ensimmäinen katetri, jossa on L-muotoinen kahva. Tämä on yksinkertaisesti mullistus naisten katetroinnin maailmassa.

Elle BP

Uusi tapa käsitellä elämää

Katetrit ovat olleet vuosikymmenten ajan melko samanlaisia. Tähän asti.

Annoimme muutaman LoFric Elle -näytteen terveydenhuollon ammattilaisille ja kysyimme heidän ensivaikutelmiaan katetristamme. Näin he kommentoivat:

Carin Bergfeldt cropped

Jokainen potilas on tavalla tai toisella ainutlaatuinen. Luulen, että LoFric Elle täyttää jokaisen naisen yksilölliset tarpeet uudella tavalla - se antaa useammille naisille mahdollisuuden toistokatetrointiin kehotyypistä ja käsien toimintakyvystä riippumatta.

Carin Bergfeldt, Toimintaterapeutti, Ruotsi

Kahva tarjoaa yksityisyyttä ja ihmisarvoa. Se palauttaa naisen itseluottamuksen. Nämä ovat tärkeitä asioita.

Jessica, Kliininen johtaja/Kontinenssiosasto, Iso-Britannia

lofric-elle-a-revolution-in-your-hands

Kulmakahvan pituus on erittäin hyvä ja se mahdollistaa monia erilaisia katetrin käsittelymahdollisuuksia naisille, joiden käsien toimintakyky ja käsivoimat voivat vaihdella hyvin heikosta tasosta tavanomaiseen. LoFric Elle tarjoaa enemmän mahdollisuuksia valita paras yksilöllinen käsittelytapa kullekin käyttäjälle.

Carin Bergfeldt, Toimintaterapeutti, Ruotsi

Haluatko tietää lisää LoFric Elle -katetrista? Täytä lomake saadaksesi lisätietoja virtsarakon toimintahäiriöistä ja naisten katetroinnista.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja LoFric Ellestä