Toistokatetrointioppaat nyt e-kirjoina

Lähettäjä Wellspect Suomi, 23.7.2020

Toistokatetrointioppaat ovat jo monien vuosien ajan olleet suureksi avuksi kaikille, jotka ovat aloittaneet toistokatetroinnin LoFric-katetrilla. Oppaat ovat toistaiseksi olleet saatavilla vain paperiversioina, mutta nyt ne avautuvat lukijoille sähköisessä muodossa,
e-kirjoina.

wellspect-cic-guides-fi

Koska yhä useammat ihmiset käyttävät tiedon hakuun matkapuhelinta tai tablettia, on mielestämme luonnollista, että toistokatetrointioppaamme ovat luettavissa digitaalisesti. Tiedämme, että katetrointeja aloitteleva voi joutua tutustumaan ohjeisiin useita kertoja, ennen kuin hän tuntee uuden rutiinin omakseen. Tämän vuoksi toivomme, että oppaidemme digitaaliset versiot helpottavat sinua, joka olet uusi LoFric-käyttäjä ja myös sinua, joka työskentelet kyseisen asian parissa terveydenhuollon ammattilaisena.

Tänä syksynä julkaisemme myös selkäydinvammautuneille sekä suurentuneesta eturauhasesta kärsiville suunnatut toistokatetrointioppaiden e-kirjat.  

Kattavat e-kirjat sisältävät tietoa mm. seuraavista aiheista:  

  • Mitä toistokatetrointi on?
  • Syitä virtsarakon tyhjentymisongelmiin
  • Näin katetroit
  • Miten toistokatetrointi voi ratkaista ongelmasi?
  • Hyvä tietää virtsakatetreista
  • Hyviä neuvoja ja vinkkejä

Haluatko tietää lisää pidätysongelmista ja siitä, miten niitä voidaan hoitaa?

Lataa toistokatetroinioppaiden e-kirjat

Huom! Tiesitkö, että opetusvideomme toistokatetroinnista ovat katsottavissa YouTubessa? Olemme juuri käynnistäneet uuden YouTube-kanavan, Wellspect Norden, johon lähetämme ohjevideoita, neuvoja ja vinkkejä sekä käyttäjien tarinoita.

Aihe: toistokatetrointi, Käyttäjäopas