Tervetuloa tilaamaan LoFric-katetrinäytteitä verkkosivuiltamme

Lähettäjä Wellspect Suomi, 10.6.2021

Tervetuloa tilaamaan katetrinäytteitä verkkosivuiltamme – kätevästi ja veloituksetta. LoFric-katetrivalikoimasta löytyy katetrit miehille, naisille ja lapsille erilaisiin elämänvaiheisiin ja -tilanteisiin. Ei ole väliä, kuka käyttäjä on tai mitä sukupuolta, minkä ikäinen tai mikä hänen kehotyyppinsä on. LoFricilla on laaja valikoima katetrivaihtoehtoja, jotka parantavat elämänlaatua ja jotka sopivat loistavasti myös aktiiviseen elämäntapaan.

Blog 2 image UST
LoFric on kontinenssihoidon edelläkävijä, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun lyhyt- ja pitkäaikaiseen virtsarakon hallintaan. Ainutlaatuinen Urotonic™ Pintarakenne takaa katetroinnin turvallisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla, myös pitkäaikaisessa käytössä. LoFric on myös kestävän kehityksen mukainen valinta vihreämmän tuotantoprosessin ja pakkausmateriaalien optimoinnin myötä.

Laajasta katetrivalikoimastamme on mahdollista tilata tuotenäytteitä verkkosivujemme kautta – helposti, täysin veloituksetta ja perille toimitusosoitteeseen tuotuna.

Jos tilauslomakkeesta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa tai olet epätietoinen, mikä katetreista sopii tarpeisiisi tai sinulla herää muita kysymyksiä katetreihin tai katetrointiin liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Wellspectillä on useita asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua tuotteitamme koskevissa kysymyksissä. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa
puh. 09 867 6160 tai info.fi@wellspect.com.

Olemme aina tavoitettavaissa verkkosivujemme kautta wellspect.fi ja Norden YouTube -kanavallamme on katseltavissa aiheeseen liittyviä opetusvideoita ja käytännön vinkkejä.

Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tilata LoFric näytteitä täältä!

Jos olet katetroija, voit tilata LoFric näytteitä täältä!

Aihe: LoFric