Nyt olemme YouTubessa!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 15.6.2020

Koska sosiaalinen etäisyys on meille ratkaisevan tärkeää kyetäksemme yhdessä vastaamaan kohtaamiimme haasteisiin, meidän on yritettävä löytää uusia tapoja auttaa toisiamme. Me Wellspectissä pidämme tärkeimpänä tehtävänämme edelleen tähdätä  parhaaseemme virtsarakon ja suoliston ongelmista kärsivien auttamiseksi, vaikkakin etäältä. Tämän vuoksi olemme käynnistäneet Wellspect Norden YouTube-kanavan, jossa voit tutustua muun muassa opetusvideoihimme.

wellspect-youtube

Tiedämme, että äskettäin toistokatetroinnin tai suolihuuhtelun aloittaneista tai sitä suunnittelevista asia voi tuntua hankalalta. Uuteen rutiiniin saattaa olla vaikeaa tottua tai tietää, tuleeko toimenpide tehtyä oikein.  

Riippumatta siitä, onko kyseessä pesukoneen vilkkuvan varoitusvalon syyn etsiminen tai toistokatetroinnin opettelu, You Tube on mitä ilmeisin paikka etsiä ohjeita. Haluamme luonnollisesti olla siellä opasvideoita kaipaavia varten.

Wellspect Norden -kanavallamme on informatiivisia opetusvideoita toistokatetroinnista ja suolihuuhtelusta. Myöhemmin löydät sieltä myös käyttäjien kertomuksia, ohjevideoita tuotteistamme sekä erilaisia käytännön vinkkejä ja niksejä.

Tutustu YouTube-kanavaamme