Kuluneen vuoden yhteenvetoa ja rauhallisen joulun toivotuksia!

Lähettäjä Wellspect Suomi, 17.12.2020

Tämä vuosi 2020 on ollut erilainen vuosi – lievästi sanottuna. Olemme sekä yksittäisinä ihmisinä että yrityksinä joutuneet sellaisten haasteiden eteen, joita emme koskaan olisi voineet kuvitella emmekä ennakoida. Korkealaatuisen työn tuloksen aikaan saaminen ei koskaan ole ollut yhtä vaikeaa
ja samalla yhtä tärkeää kuin tänä vuonna.

snowball-in-hand

Vuoden 2020 jäädessä pian taakse ja odottaessamme uuden vuoden alkua olemme halunneet tiivistää tähän lyhyeen katsaukseen kuluneen vuoden toimintaamme ja yrityksemme toimia muutoksen aikaansaamiseksi.

Vuoden alussa, kun COVID-19:stä tuli todellisuutta meille kaikille ja desinfiointiaineista alkoi olla sairaaloissa pulaa, osa tuotannostamme siirtyi valmistamaan desinfiointiainetta Länsi-Göötanmaan läänin sairaaloiden tukemiseksi. Teimme myös tinkimättömästi töitä varmistaaksemme Wellspectin toimitukset Mölndalista ja taataksemme tuotteitamme käyttäville jatkuvat ja turvalliset toimitukset.

Kun sairaalat sulkivat yhä laajenevassa määrin tavanomaista toimintaansa kyetäkseen auttamaan laajenevan COVID-19:n torjunnassa, normaalisti sairaaloissa toistokatetroinnin ja suolihuuhtelun opetusta saavat potilaat joutuivat vetäytymään vastaanotoilta. Tuotimme painetut toistokatetrointioppaamme digitaalisesti mukautetuiksi E-kirjoiksi ja lanseerasimme myös YouTube kanavan, jotta tuotteidemme uudet käyttäjät pystyvät lukemaan ja katsomaan opetusvideoita helposti missä tahansa.

Kuluneen vuoden aikana olemme puhuneet myös siitä, miten voimme saavuttaa todellisen muutoksen ilmastojalanjälkeämme pienentämällä. Osana tätä työtä olemme muuttaneet LoFric-katetrin pinnoitusprosessia siten, että LoFricista on tullut vihreämpi. Tämä tarkoittaa, että käytämme valmistusprosessissa vähemmän vettä, vähemmän energiaa ja vähemmän kemikaaleja.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä jouluviikkoina, asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti klo 9.00-16.00 joulun ajan jokaisena arkipäivänä. Tavoitat meidät helposti puhelimitse
09 867 6160 tai sähköpostitse
info.fi@wellspect.com

Wellspect-tiimi toivottaa oikein hyvää ja rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Ota yhteyttä

Lataa toistokatetroinioppaiden e-kirjat

Tutustu YouTube-kanavaamme

Aihe: COVID19, e-kirja, Käyttäjäopas, NytJaTulevaisuudenHyväksi, MeOlemmeWellspect, kestävyys