Kiitämme terveydenhuollon ammattilaisia Corona-viruksen jatkaessa leviämistään

Lähettäjä Wellspect Suomi, 12.3.2020

Me Wellspectissä haluamme välittää suuren kiitoksen kaikille niille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka tällä hetkellä työskentelevät ankarasti viruksen leviämisen aiheuttamissa tilanteissa.

wellspect-navina-smart-data-woman

COVID-19, Corona-viruksen leviäminen vaikuttaa tällä hetkellä moniin ihmisiin ympäri maailmaa. Terveydenhuollon ammattilaisen rooli etulinjassa on näinä päivinä haastava. Sen lisäksi, että henkilöstö työskentelee pitkissä vuoroissa yrittäessään auttaa sairastuneita, heidän huoltaan lisää ajatus viruksen mahdollisesta kulkeutumisesta omaan kotiin, perheen keskuuteen.

Me Wellspectissä toteutamme kaikki mahdolliset toimenpiteet varmistaaksemme tuotteidemme saatavuuden ja palveluidemme jatkuvuuden kaikille käyttäjille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Haluamme myös kertoa, että ajattelemme  kollegoitamme maissa, joihin tilanne on vaikuttanut erityisesti.

Toivomme, että ihmiset hoitavat itseään ja ympärillään olevia ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla ja muistavat pysyä ajan tasalla siitä, mitä paikalliset viranomaiset suosittelevat.

Maailman terveysjärjestöjen suosituksia voi lukea myös täältä: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public

Aihe: COVID19